WEDSTRIJD F.P. Houthalen-Genk - TLR Antwerpen 2000  3 - 8   (0-2)

DATUM 21-03-2003  21:15

DOELPUNTEN 18’ pen. Bachar 0-1, 20’ 10m. Bachar 0-2, 23’ Stegemann 1-2, 24’ Vergauwen 1-3, 27’ Gessner 1-4, 28’ Bachar 1-5, 31’ Vergauwen 1-6, 35’ El Haoual 1-7, 35’ Karkaje 2-7, 35’ El Haoual 2-8, 36’ Stegemann 3-8.

VERSLAG Ranst zette in Houthalen-Oost aan zonder Grünholz (ziek) en Harram (bruiloft broer) maar dat was hen nauwelijks aan te zien. Gessner nam de taak van ideale draaischijf over. Zeker na een eerder povere eerste helft waarin Van den Brande meer werk kreeg dan zijn overbuur. Coppola miste op tienmeter de kans op 1-0. Dat deed Bachar niet toen hij kort voor de rust uit strafschop en tienmeter voor 2-0 zorgde. Na de rust was de thuisploeg niet bij machte om degelijk weerwerk te bieden. Ranst beheerste het gebeuren en liep ook zonder goudhaantje Grünholz steeds verder uit.